Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook

Om länkar på sidan

Receptlänkar

Nästan alla recept vi länkar till är recept på andra hemsidor. De recept som ligger på vegomatsedel.se är antingen skrivna av oss själva eller avskrivna från tidningar eller böcker med tillåtelse från författare eller förlag.

Länkar till butiker

Om vi tipsar om en bok, tidning eller produkt använder vi oss ibland av så kallade affiliatelänkar. Det är länkar som spårar från vilken sida en besökare kom. Om den personen sedan köper den produkt vi rekommenderat får vi en viss andel i provision. Det kan handla om ett par % av köpesumman. Det är inte mycket, men det hjälper oss att hålla sidan igång. För dig som klickar och köper något kostar det absolut inget extra.

Om du inte vill klicka på en sådan länk utan hellre vill gå direkt till butiken och leta upp produkten kan du såklart göra det.

Vi använder bara affiliatelänkar till såna produkter som vi själva har köpt, testat och kan rekommendera.

Smarta tips för mat på nätet

Vi handlar frekvent mat från Matsmart. Där kan man göra riktigt bra fynd på allt från skafferiprodukter till drycker och godis.

All mat säljs där från 20-90% rabatt mot normalpris. Varför? För att bäst-före-datum kan vara kort, eller för att någon butik köpt på sig för mycket, eller gjort lagerrensning. Fynda mat - det är Matsmart! Både för plånboken och miljön.

Senaste inläggen på Instagram