Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook

Vegetariska produkter

Vegetarisk mat har fått ett rejält uppsving på sistone och antalet vegetariska produkter ökar. Det finns många bra och alternativ till köttprodukter som korv, hamburgare och köttbullar. Varumärken som Quorn, Astrid och Aporna och Hälsans Kök finns nu både på stormarknader och i lokala närbutiker. Att det är svårt att få tag på vegetarisk mat är inte något argument för att inte äta vegetariskt. Ibland kan det vara skönt att köpa hel- eller halvfabrikat, men att laga maten från grunden själv blir ofta både billigare, nyttigare och godare.

Här tänkte vi lista vegetariska produkter och ingredienser som är bra att känna till när man lagar vegetarisk eller vegansk mat.

Spara pengar med MatSmart

Något vi ofta gör är att handla från MatSmart. Där kan man hitta kraftigt rabatterad mat till mellan 20-90% rabatt. Ibland även 100%!

Matsmart är en butik som köper in överskott, eller mat som håller på att gå ut eller redan har gått ut. Allt går ut på att minska matsvinnet och när det gäller bulkvaror som pasta, kryddor, bröd med mera kan man gott och väl äta det efter utgångsdatum.

» Matsmart.se

Handla ekologiskt på nätet

En butik som vi vill rekommendera för dig som vill handla ekologisk mat och dryck är Jordklok. Det är en butik med ett brett sortiment av produkter. Där finns allt från hudvård, hårvård och smink till godis, kaffe, granola och annat gott.

» Jordkloks ekologiska mat

Smarta tips för mat på nätet

Vi handlar frekvent mat från Matsmart. Där kan man göra riktigt bra fynd på allt från skafferiprodukter till drycker och godis.

All mat säljs där från 20-90% rabatt mot normalpris. Varför? För att bäst-före-datum kan vara kort, eller för att någon butik köpt på sig för mycket, eller gjort lagerrensning. Fynda mat - det är Matsmart! Både för plånboken och miljön.

Senaste inläggen på Instagram